Анестезіологія та інтенсивна терапія

Організація надання допомоги пацієнтам в критичних станах в Україні. Загальні принципи анестезіологічного забезпечення

Методичка для викладачів із теми "Організація надання допомоги пацієнтам в критичних станах в Україні. Загальні принципи анестезіологічного забезпечення".

Організація надання допомоги пацієнтам в критичних станах в Україні. Загальні принципи анестезіологічного забезпечення

Методика для студентів 6-го курсу медичного факультету з теми "Організація надання допомоги пацієнтам в критичних станах в Україні. Загальні принципи анестезіологічного забезпечення".

Анестезіологія та інтенсивна терапія - еталони практичних навичок (під ред. Шлапака П.Л.,2006)

Обгортка: 
Рекомендований ЦМК МОЗ України як навчально-методичний посібник для лікарів анестезіологів та викладачів кафедр післядипломної освіти з фаху "Анестезіологія та інтенсивна терапія".

Анестезіологія та інтенсивна терапія (Чепкий Л.П., 2003)

Обгортка: 
Підручник складається із двох частин. Першу частину присвячено загальним питанням анестезіології та інтенсивної терапії, зокрема реаніматології. У другій висвітлено особливості проведення анестезії та інтенсивної терапії при ураженні різних органів і систем, зокрема у дітей, хворих похилого віку, в акушерській, стоматологічній практиці тощо; питання невідкладної допомоги при інфекційних хворобах, техногенних і природних катастрофах.

Анестезіологія, реанімація та інтенсивна терапія невідкладних станів (Ковальчук Л.Я., 2003)

Обгортка: 
У навчальному посібнику з сучасних позицій висвітлено основні питання анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії.