Оперативна хірургія та топографічна анатомія (під ред. Ковальського М.П.)

Обгортка: 
Автори: 
Ахтемійчук Ю.Т., Вовк Ю.М., Дорошенко С.В., Кобзар О.Б.,Ковальський М.П., Первак Л.І., Півторак В.І., Прокопець К.О., Радомська Н.Ю., Радомський О.А., Пархоменко М,В., Хворостяна Т.Т.
Рік видання: 
2010
Видавництво: 
Медицина
Місто видання: 
Київ
Якість: 
djvu
  Підручник створено з урахуванням рекомендацій МОН та МОЗ України: -Високий ступінь ілюстративності (423 малюнки, з них 78 - кольорові), використання логічних схем і таблиць; -Наявність тестових завдань для самоконтролю студентів після кожного розділу (відкрита база) у форматі КРОК. Частину питань,так звану якірну групу, відібрано з тестів для поточного та підсумкового модульного контролів, ща має підвищити зацікавленість студентів у опануванні підручника; -Наявність розділів з трансплантації органів, лапароскопічної хірургії, операцій на судинах та нервах; -Структурованість тексту та ілюстрацій. Розділи з топографічногої анатомії передують розділам з оперативної хірургії, що є традиційним у викладанні предмету і відповідає типовій навчальній програмі. Послідовність викладання топографічної анатомії та оперативної хірургії окремих ділянок тіла людини також збігається з класичною схемою його описання Усі назви анатомічних елементів відповідають Міжнародній анатомічній номенклатурі (Сан Пауло, 1997). Українські еквіваленти наведено за виданням "Міжнародна анатомічна номенклатура", Бобрик І.І., В.Г. Ковешніков (2001). Перевагу надано українським термінам, латинські подані під час першого згадування. У підручнику наведені модифіковані малюнки з класичних анатомічних та топографоанатомічних підручників і атласів, значну частину взято з попередніх видань, також є оригінальні ілюстрації.  Для студентів вищих медичних навчальних закладів ІV рівня акредитації, інтернів, а також лікарів хірургічного профілю.     
Доступ заборонено: 
Ви повинні увійти або зареєструватися, щоб мати доступ завантажувати файл.

Супер

123

Вдячний за сайт

Дякую за реліз

дякую

книга шикарная!!! особенно четко и ясно описаны разделы ввода в хирургию. кто только начинает учить хирургию, то раздел инструментарий и швы вы найдете здесь. в других книгах выложено с лишней информацией.

Надіюсь що він виправдає мої очікування ,дякую

книга просто супер!

дякую...дуже корисна книга

veni vidi vici

Супер )))

дякую за книгу я давно мріяла її мати

ДЯКУЮ! Корисна книга!

Корисна книжичка..! )))

о..тяжко було знайти..дякую)

Огромное СПАСИБО!

сенкс

спасибки!!!!

дуже вдячний вам

щиро дякую

спасибо за учебник. он очень полезный!

Спасибо....

Щиро дякую!

дякую!!!!!

дякую.Це велика підтримка....

ДЯКУЮ

Спасибо.

Спасибі!

Спасибі))))

ДУЖЕ ДЯКУЮ!!! Чудова книга + економія грошей=)))))))))))

дякую

Щиро Вам дякую!!!

дуже дякую!!...

дякую!

народ., якою програмою ви то відкривали????

для відкриття архіву достатньо будь-якого архіватора, а далі - читалки для djvu-книг детальніше+лінки для скачувань тут 

Дякую.

списибо!

Щиро Вам дякую за підручник для навчання.