Хірургія (за ред. Кондратенка П.Г.)

Обгортка: 
Автори: 
Бондарєв В.І., Бондарєв Р.В., Васильєв О.О., Верхулецький І.Є., Герасименко Є.О., Елін А.Ф., Кабанова Н.В., Кондратенко П.Г., Конькова М.В., Міміношвіді О.І., Смирнов М.Л., Соболєв В.В., Фомін П.Д.
Рік видання: 
2009
Видавництво: 
Медицина
Місто видання: 
Київ
Якість: 
djvu

 У підручнику описано найпоширеніші хірургічні захворювання. Головну увагу приділено діагностиці та дифдіагностиці гострої хірургічної патології. Особливістю видання є його побудова за синдромним принципом, що більшою мірою відповідає реальній діяльності лікаря-практика. Викладено показання до застосування сучасних методів лабораторної та інструментальної діагностики, а також сучасних підходів до лікування різноманітних хірургічних захворювань. Крім того, у підручнику висвітлено питання вибору способу і обсягу хірургічного втручання, а також деякі аспекти техніки втручання найпоширеніших операцій. Особливу увагу приділено принципам інтенсивної терапії у невідкладній хірургії. Результативнішому сприйняттю сприяють численні ілюстрації, а також різні схеми й алгоритми. 
Підручник підготовлено відповідно відповідно до Державного стандарту вищої медичної освіти - освітньо-кваліфікаційної характеристики випускників вищих медичних навчальних закладів України за напрямом підготовки 1101 "Медицина".
Для студентів старших курсів курсів вищих медичних навчальних закладів IV рівня акредитації. 

Доступ заборонено: 
Ви повинні увійти або зареєструватися, щоб мати доступ завантажувати файл.

ikk

дуже корисна книжка =)))

Дякую за підручники

ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ

пасібо

Щиро дякую за навчальний підручник.

як скачати книжку