Внутрішня медицина. Том 2 (під ред. Амосової К.М.)

Обгортка: 
Автори: 
Свінціцький А.С., Конопльова Л.Ф., Фещенко Ю.І., Яременко О.Б., Яшина Л.О., Гаврисюк В.К., Мішалова В.Г., Пелещук А.П., Осадчий О.І., Полянська М.О., Моногарова Н.Є., Туманов А.Н., Сідун Г.В., Руденко Ю.В.
Рік видання: 
2009
Видавництво: 
Медицина
Місто видання: 
Київ
Якість: 
djvu

Другий том підручника “Внутрішня медицина” містить три розділи, в яких висвітлені хвороби органів дихання, хвороби нирок і ревматичні хвороби. У підручнику наведені сучасні уявлення про основні захворювання і синдроми зазначених розділів внутрішньої патології, їх етіопатогенез та епідеміологію, використані найбільш відомі та авторитетні вітчизняні і зарубіжні класифікації хвороб. У простій і доступній формі розглядаються питання клінічної картини, діагностики і дифе-ренціальної діагностики конкретних захворювань, їх профілактики та лікування на підставі даних доказової медицини і клінічної епідеміології, з урахуванням останніх стандартів та рекомендацій американських, європейських і вітчизняних наказів і протоколів МОЗ України щодо надання медичної допомоги хворим, власного досвіду авторів. Дається детальна фармакологічна характеристика основ-них груп медикаментозних препаратів, які використовуються в практичній діяльності сучасного лікаря, а глава “Медикаментозна хвороба” містить опис можливих побічних дій цих препаратів, що дає змогу здійснювати найбільш адекватне і раціональне лікування конкретного хворого.
Уперше в навчальній літературі на сучасному рівні описані хронічне обструктивне захворю-вання легень, хронічна хвороба нирок, остеопороз та інші метаболічні захворювання кісток, з яки-ми щодня зустрічаються лікарі широкого профілю у своїй практичній діяльності.
Для студентів IV—VI курсів вищих медичних навчальних закладів, лікарів-інтернів, а також лікарів-початківців, насамперед терапевтів. 

Доступ заборонено: 
Ви повинні увійти або зареєструватися, щоб мати доступ завантажувати файл.

классний сайт

Книга супер)))

дякую за книжку, дуже легко скачується

kn

клас

не відкриваєтья

Амоова

Привіт

REr

Всім привіт