ПродивитисьРезультати

Який формат електронної книги Вам подобається найбільше?

Судячи з питання, то питають саме про ЕЛЕКТРОННУ КНИГУ. Не про журнал, енциклопедію, словник, а саме КНИЖКУ.

Для мене відповідь однозначна - fb2. Також як варіант може бути epub. Найбільша перевага що можна читати на будь-якому пристрої та різним розміром екрану, на відміну від PDF.

PDF на мою думку підходить найбільш для журналів, який потребує оформлення та містить ілюстрації. Та підходить для читання, здебільшого, на комп'ютері.

В Word краще, особливо коли потрібно щось роздрукувати.

)

word - зручний тому, що читаю книги букрідером kindl(amazon); в ньому найкраще для конвертації використовувати файли doc. : можна змінювати шрифт при читанні, а pdf - не дає такої можливості саме в ньому.

- pdf ви можете відкрити на будь-якому дистрибьютиві Linux чи на Windows, чи Mac OS без проблем. - word(.doc/.docx) на самій вінді при використанні різних версій MS Office можуть виникнути труднощі, що вже про інші платформи говорити.. Але якщо це текст, а не картинки як в pdf - це великий плюс.Текст з вордовських документів можна без будь-яких розпізнавань та інших "танців з бубном" брати і використовувати. - djvu зазвичай має меньший розмір ніж той же pdf.

хм, мені djvu подобається, можливо через те, що привик до нього. pdf назагал теж чудовий. Це опитування досить важливе, по тій простій причині, що всі твори з літератури ми із txt переводимо у word де проходить редагування, а потім для зручності відправляємо у pdf. При цьому pdf файл зберігає всі деякі властивості word-файлу (можна копіювати-вставляти) і міняєтсья інтерфейс перегляду на зручніший (як на мене) для читання педеефів.   Але це доволі суб'єктивне мислення. Тому все таки хотілося б почути думки читачів: як їм зручніше читати?  

Якби при завантаженні був вибір в якому формати завантажувати, pdf чи word, наприклад, то було б дуже чудово! Тимбільше ви все одно створюєте в word, а потім зберігаєте ще й у pdf.

Пдф звичайно найрзучніше для читання, враховуючи що книга відсканована якісно або створена на основі ворд файлу.